Zielsverbindingen
Energetische Heling - Auteur
Diep Ziel Duiken

Karina Wouters

Mijn naam is Karina Wouters, ik ben geboren in 1959 in Schoten, België.

Ik ben sinds 2012 gehuwd met Job Kooi, we wonen samen in Wuustwezel.

Ik ben tevens moeder van vier volwassen kinderen en ondertussen grootmoeder van drie kleinkinderen. Zij reiken mij allen vele boeiende en leerrijke levenslessen aan.

Karina Wouters

Even voorstellen

Ik heb een rijke ervaring met werken in de zorgsector, zowel in de thuiszorg, als in een ziekenhuis en rusthuis achter de rug.

Tevens heb ik de ervaring opgedaan van een jarenlange turbulente echtscheiding. Ik heb de impact gevoeld die dat heeft uitgeoefend op mijn gezin en familie, zowel geestelijk als lichamelijk.

Enkele jaren geleden mocht ik ook ervaren wat een kankerdiagnose en behandeling inhield.

Opruimen van oude patronen

Ik probeer al vele jaren inzichten te verkrijgen om oude patronen die me hinderen om levenslustig te functioneren, op te ruimen.

Al snel werd me duidelijk dat dit daadwerkelijk ‘willen’ vanuit mijn hart, de eerste cruciale stap was.

Als gevolg heb ik een hele serie therapieën en helingsessies mogen ontvangen en opleidingen hier omtrent gevolgd die mijn persoonlijke groei en ontwikkeling verrijkt hebben.

curve

"Zoals meel, appels en suiker nog geen appeltaart zijn, moeten zij bij elkaar gevoegd worden en in de oven bakken om tot een taart te komen: de vorm bestaat uit de ingrediënten, en u bent de ingrediënten nu aan het verzamalen."

Meesters van Licht en Genezing

quote image

De Meesters van Licht en Genezing

Tijdens mijn zoeken ben ik op een gegeven moment in contact gekomen met een medium die energetische boodschappen ontving van 'De Meesters van Licht en Genezing'.

Door de informatie die ik toen mocht ontvangen, was het voor mij alsof er op een lichtknop werd gedrukt. Er werd me duidelijk waarom er gebeurde wat er gebeurde, en dat dit alles de kortste weg naar vrijheid en liefde is.

Diep Ziel Duiken

Hoewel mijn weg niet altijd even gemakkelijk was hebben al deze ervaringen en mijn zoeken me gevormd tot wie ik nu ben.

De optelsom van mijn ervaringen, inzichten en ontvangen informatie hebben uiteindelijk geleid tot het ontstaan van mijn boek "Diep Ziel Duiken in de Zee van Licht en Liefde".